Werkzaamheden Beestenmarkt te Delft

“De werkzaamheden aan dit prachtige pand, gelegen aan de Beestenmarkt te Delft, bestaat uit het uitvoeren van schilderwerk van zowel de houten als steenachtige ondergrond met mooie detailleringen. Na de juiste voorbereidende werkzaamheden zijn de houten onderdelen gegrond, voorgelakt en afgelakt met een duurzame hoogglanslak. De steenachtige onderdelen zijn gereinigd, voorzien van een voorstrijkmiddel en..

OnderhoudNL garantie

Wat houdt dit in? Tot OnderhoudNL Garantie worden alleen bedrijven toegelaten die voldoen aan een aantal kwalificaties. Zo dient men o.a. over bepaalde vakdiploma’s te beschikken. Naast gedeelde algemene voorwaarden is een belangrijk onderdeel dat deelnemende bedrijven zijn aangesloten bij een Geschillenregeling. Indien een bedrijf desondanks in gebreke blijft, dan neemt een ander erkend bedrijf..

Onderhoudstips

De belangrijkste onderhoudstips voor uw schilderwerk 1. Maak uw schilderwerk regelmatig schoonWaar water blijft staan, is de kans op beschadiging van het schilderwerk groter. Water blijft hangen achter vuil, stof en zand. Als u het buitenschilderwerk regelmatig schoonmaakt, rolt regenwater makkelijker van het schilderwerk af. 2. Controleer het schilderwerkControleer uw schilderwerk, bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken,..

Laag BTW tarief

Vanaf 15 september 2009 komen woningen ouder dan 2 jaar in aanmerking voor de lage BTW. Schilder- en stukadoorswerkzaamheden zowel binnen als buiten vallen onder het 9%-tarief. Dit geldt voor de arbeidskosten en de geleverde verfmaterialen. De regeling heeft betrekking op onroerende zaken die zijn bestemd voor particuliere bewoning zoals bijvoorbeeld; Woningen in particuliere eigendom, huurwoningen van woningbouwcorporaties, bejaardentehuizen,..

Erkend bedrijf kiezen

Waarom kiezen voor een bedrijf welke het kwaliteitsmerk OnderhoudNL Garantie draagt? beschikt over alle vereiste vak- en bedrijfstechnische diploma’s komt met een glasheldere offerte, zonder valkuilen werkt volgens leveringsvoorwaarden die de Stichting AF met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis is overeengekomen hanteert uniforme garantieregelingen wordt elke 3 jaar geinspecteerd door een onafhankelijke deskundigenbureau is aangesloten bij..