Vereniging van Eigenaren

Bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van vastgoed of appartementencomplex dan zijn wij voor u de juiste partner.

Waarom?
Wij bieden u schilderwerk wat o.a. resulteert in duurzaamheid en ontzorging. Daarbij leveren wij 100% garantie op onze geleverde dienst.  Hoe werkt dit? Ons schilderwerk wordt na oplevering geïnspecteerd door onafhankelijk bureau Overvoorde & Van Tilborg. U ontvangt een rapport van het geïnspecteerde werk. Eventuele gebreken vermeld in het rapport worden onder garantie kosteloos uitgevoerd. Uiteraard zijn de kosten van deze inspectie is voor onze rekening. Voorwaarde is wel dat de VvE aangesloten is bij de organisatie VvE Belang.

Welke problemen komen wij zoal tegen?

  1. Achterstallig onderhoud door het vooruit schuiven van schilderwerk. Men denkt hierdoor kosten te besparen maar dit is voor korte termijn. Uitgesteld of achterstallig onderhoud brengt uiteindelijk hogere kosten met zich mee.
  2. Er zijn onvoldoende financiele middelen opgebouwd om de noodzakelijk en of gewenste onderhoud uit te laten voeren.

Wat wij kunnen bieden is;
Een aanzienlijke kostenbesparing door;

  1. In overleg met u een meerjaren onderhoudsplan op te stellen zodat u weet over een langere periode weet wat de onderhoudskosten zijn.
  2. Een betrouwbare partner te zijn; U hoeft niet steeds op zoek naar een onderhoudsbedrijf wat dus u of uw beheerder tijd en geld bespaart.