OVER TOUSSAINT KLEURMAKERS

Wij beschikken over de juiste mensen voor al uw schilderwerk binnen en buiten, glaswerk en overige werkzaamheden zoals wandafwerkingen. Of het nu om het onderhoud of over nieuwe projecten gaat, onze expertise zorgt dat uw opdracht in professionele handen is. Zo heeft iedere opdracht een goed afgewerkt eindresultaat. Wij beschikken over voldoende personeel om, naast particulier, ook grote projecten aan te nemen. Kijkt u gerust even in onze site voor verdere informatie. 

wie is toussaint?

Toussaint kleurmakers is een in 1936 opgericht bedrijf welke zich met zijn vakbekwame medewerkers heeft gespecialiseerd en geprofileerd in diverse activiteiten van het schildersvak. Tevens hebben wij ons recent gespecialiseerd in houtherstel.

Ons bedrijf voert onderhoud- en utiliteitwerkzaamheden uit voor allerlei opdrachtgevers, zoals Vereniging van Eigenaren, gemeenten, bedrijven, stichtingen, semi- overheid, aannemersbedrijven en particulieren.

Wij zijn lid van OnderhoudNL en OnderhoudNL Garantie en tevens sinds 1999 VCA gecertificeerd.

Onze medewerkers voeren de werkzaamheden uit zich houdende aan de normen en wetten op het gebied van veiligheid-, gezondheid- en milieu.

Eus Toussaint de derde generatie die de leiding heeft van het bedrijf wat meer dan 80 jaar bestaat.

Na mijn opleiding MTS schilderen aan de NIMETO te Utrecht in 1988 te hebben afgerond ben ik in het familiebedrijf gaan werken. Na eerst ervaring te hebben opgedaan op de werkvloer was de volgende logische stap om meer in de organisatie te stappen. In 2000 wilde mijn vader het rustiger aan gaan doen en heb ik het bedrijf overgenomen. Een mooi moment voor zowel mijn vader als mijzelf.

Beide trots dat ik het familiebedrijf voort ging zetten.

In 2013 hebben wij Soeterbroek uit Berkel en Rodenrijs overgenomen.