OVER TOUSSAINT KLEURMAKERS

Wij zijn Toussaint en Soeterbroek, èèn team van kleurmakers

Door onze samenwerking beschikken wij over de juiste mensen voor al uw schilder, glas- en kluswerk. Of het nu om het onderhoud of over nieuwe projecten gaat, onze expertise zorgt dat uw opdracht in professionele handen is. Zo heeft iedere opdracht een goed afgewerkt eindresultaat. Door onze samenwerking beschikken wij over voldoende personeel om, naast particulier, ook grote projecten aan te nemen. Kijkt u gerust even in onze site voor verdere informatie. 

wie is toussaint?

Toussaint kleurmakers is een in 1936 opgericht bedrijf welke zich met zijn vakbekwame medewerkers heeft gespecialiseerd en geprofileerd in diverse activiteiten van het schildersvak. Tevens hebben wij ons recent gespecialiseerd in houtherstel.

Ons bedrijf voert onderhoud- en utiliteitwerkzaamheden uit voor allerlei opdrachtgevers, zoals Vereniging van Eigenaren, gemeenten, bedrijven, stichtingen, semi- overheid, aannemersbedrijven en particulieren.

Wij zijn lid van OnderhoudNL en OnderhoudNL Garantie en tevens sinds 1999 VCA gecertificeerd.

Onze medewerkers voeren de werkzaamheden uit zich houdende aan de normen en wetten op het gebied van veiligheid-, gezondheid- en milieu.

Eus Toussaint de derde generatie die de leiding heeft van het bedrijf wat al 78 jaar bestaat.

Na mijn opleiding MTS schilderen aan de NIMETO te Utrecht in 1988 te hebben afgerond ben ik in het familiebedrijf gaan werken. Na eerst ervaring te hebben opgedaan op de werkvloer was de volgende logische stap om meer in de organisatie te stappen. In 2000 wilde mijn vader het rustiger aan gaan doen en heb ik het bedrijf overgenomen. Een mooi moment voor zowel mijn vader als mijzelf.

Beide trots dat ik het familiebedrijf voort ging zetten.

wie is soeterbroek?

Samen denken wij met u, zo ver mogelijk vooruit.

Na 41 jaar mijn eigen zaak te hebben gerund heeft Eus Toussaint van het Schildersbedrijf Toussaint Kleurmakers uit Pijnacker het bedrijf overgenomen.  

Eus Toussaint kende ik al geruime tijd en had direct de juiste klik met hem. Doordat we in het verleden al eens samen hadden gewerkt heb ik mede daarom zijn bedrijf goed leren kennen. Soeterbroek en Toussaint zitten op een lijn wat betreft belangrijke zaken, o.a. de manier van bedrijfsvoering,  het leveren van kwaliteit en contact met klanten. Na een twee jaar succesvolle samenwerking is voor mij de tijd aangebroken om het stokje over te dragen. In het volste vertrouwen dat schildersbedrijf Soeterbroek voort zal blijven bestaan waarin vakmanschap bovenaan blijft staan.

Schildersbedrijf Soeterbroek heeft een rijke historie. Het bedrijf werd in 1848 gestart door Cees Soeterbroek. Vijf generaties later werd het geleid door Ben Soeterbroek. Naast schilder was hij de motor achter het bedrijf. Wij hebben liefde voor ons ambachtelijk vak en zijn bij elk project trots op wat wij hebben kunnen creeren. Onze jarenlange kennis en ervaring hebben gemaakt dat wij in de hele regio goed bekend staan. Wij denken met onze klanten mee, geven advies over de producten en het onderhoud voor een zo perfect mogelijk resultaat met een zo lang mogelijke levensduur. Natuurlijk mag een goede, realistische planning niet ontbreken.

Goed onderhoud verlengt de levensduur en verlaagt daarmee de kosten. Zo staan wij garant voor een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor het totale interieur en exterieur.

Soeterbroek, de betrouwbare en deskundige partner voor verf, glas en behang.